Wintersport 2019

Over dit evenement

Categorie
Landelijk
Organisator
Bestuur 2018-2019
Vanaf
22 feb. 2019 07:00:00
Tot
3 mrt. 2019 20:00:00
Locatie
Alpe d'Huez

Wintersport 2019

DIT EVENEMENT IS ALLEEN VOOR LEDEN VAN L.S.V. COGNATIO!

De zomer is alweer achter de rug en de dagen worden langzaam kouder. Straks zullen de eerste sneeuwvlokjes alweer vallen en dit kan natuurlijk maar 1 ding betekenen... Het evenement waar iedereen al weer een jaar lang naar uit kijkt... Dit is natuurlijk de Cognatio wintersport! 

In deze week gaan we genieten van de kou onder het genot van een hart verwarmend drankje! Gaan we iedere dag het dorp op zijn kop zetten en maken we mooie dagen op de lange latten! 

Dit jaar zal de reis naar de mooie bestemming Alpe d’Huez gaan! We vertrekken met de bus op 22 februari en zullen helaas weer op 3 maart in Nederland aan komen. Met maar liefst 80 van al je lieve vrienden en vriendinnetjes van Tio zullen we deze week onvergetelijk maken! 

Inschrijvingen 

Op maandag 5 November om 20:00 zal de inschrijving open gaan! Door Cognatio zal er een mail verzonden worden naar jouw Cognatio account e-mail adres. In deze mail zal een link staan waarmee je je via de Husk site kan aanmelden. Tijdens het aanmelden kan je je skimateriaal selecteren en een reisverzekering afsluiten. Ook zal de link om precies 20:00 op de facebook pagina verschijnen. 

LET OP: Er zijn maar 80 plekjes beschikbaar, de vorige jaren was het binnen 5 minuten SOLD OUT! Dus wees er snel bij en zorg dat je er klaar voor zit als de link online komt! 

Inclusief

Ieder jaar sluiten we een mooie deal met Husk reizen, en ook dit jaar is het ons weer gelukt. Het wintersport pakket van €619,- bevat het volgende:

  • Busreis per luxe Royal Class Touringcars
  • 7 overnachtingen in
  • 6 daagse skipas voor Alpe d’Huez
  • Thema feestavonden 
  • En heel veel après ski

Alpe d’Huez

Alpe d’Huez staat onder andere bekend als het eiland in de zon: door de gunstige ligging is dit gebied ideaal om onder het genot van een wijntje van het zonnetje te genieten! Verder is het een mooi wintersport gebied, wie heel bekend is onder de Nederlanders. In dit skigebied zijn meerdere après ski gebieden te bekennen. Waaronder ondertussen een bekend begrip: La Folie Douce. Verder is er ook een Jetibar, de Sphere bar en nog veel meer andere leuke plekjes! 

Accommodatie

Daar waar wij zullen slapen na dagen van skiën, boarden, feesten en proosten op de dag zal zijn in: Résidence les Bergers. 

Deze accommodatie bevind zich ook in het mooie Alpe d’Huez! Buiten het skiën en het feesten om, kan je hier ook je dagelijkse boodschappen doen, lekker in een van de restaurantjes eten, genieten van de Spa of een avontuurlijk ritje maken van de rodel baan. 

Skigebied

Het skigebied is ideaal voor beginnende maar ook de gevorderde skiër en boarder! Met 250 km aan pistes en 68 liften is er voor ieder wat wils! Ook beschikt het gebied over 2 fun parken en de mogelijkheid om off piste te gaan!

Ski materiaal 

Het huren van ski en board materiaal is mogelijk, maar is niet bij de prijs inbegrepen. 

Alle materialen zijn voor beginners en gevorderden. Bestaande uit brons, zilver, goud en diamond. Brons is het goedkoopst.

Natuurlijk is het mogelijk om je eigen materialen mee te nemen. Hier zijn dan ook geen kosten aan verbonden. 

 

Skipas

De skipassen zijn in het hele gebied geldig! Bij de prijs inbegrepen zit een 6daagse skipas, ben jij na deze 6 dagen het skiën nog niet zat? Dan kan je deze natuurlijk ook verlengen naar 7 of 8 dagen! 

Niet skiën, wel feesten? 

Houd jij wel van een feestje, maar is het stunten op de berg niet zo jouw ding? Dan is dit geen enkel probleem! Ook jij kan mee en genieten van het zonnetje en de terrasjes. De gehele reis zonder ski pas zal: €463,- bedragen. 

18+ 

Er zijn een aantal leden onder de 18, voor Cognatio is dit geen probleem en mogen jullie natuurlijk ook gezellig mee! Wel geld de ‘NIX18’ regel in heel Europa! Dit betekend dat wij bij weigering NIX voor jullie kunnen doen, wel doen wij natuurlijk ons best om het voor iedereen gezellig te maken! 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen