Cognatio Groningen

L.S.V. Cognatio Groningen

L.S.V. Cognatio Groningen, de allerkleinste vestiging van TIO en ook nog eens helemaal nieuw! Minder gezellig? Dat zeker niet, bijna de gehele vestiging is lid, en wat kan er nou misgaan, als je in de leukste studentenstad van Nederland studeert? Alle feestjes worden altijd gezellig nabesproken in de kantine, want iedereen kent elkaar en is super hecht. Alle studenten staan altijd voor elkaar klaar waardoor het echt één grote gezellige Groningse studenten boel is.

En wat hebben wij geluk als bestuur dat wij ook nog eens al die leuke feesten en events mogen organiseren in het prachtige Groningen. Want zeg nou zelf, er gaat toch niks boven Groningen?

We hebben al veel mooie feestjes mogen organiseren zoals themafeesten een white party, bowlen, karten en zelfs lasergamen. Je hoeft je bij ons nooit te vervelen want wij organiseren om de week leuke activiteiten en borrels.

Naast de lokale activiteiten, zijn er een paar keer per jaar ook landelijke evenementen. Zo organiseert het landelijke bestuur bijvoorbeeld een strandfeest, bootfeest, jaarfeest, gala, kroegentocht en een wintersport. Deze feesten wil je dan ook zeker niet missen, en leer je weer nieuwe mensen kennen van andere vestigingen.

Oja en niet te vergeten, wij hebben zelfs ons eigen Cognatio kantoor, hier smeden wij alle toffe feesten bij elkaar en staat er een ideeën box waarin iedereen leuke suggesties in kwijt kan, zo proberen we iedereen erbij te betrekken.

Laten we er samen in het hoge noorden een prachtige studententijd van maken soms tot in de late uurtjes, een vestiging waar iedereen voor elkaar klaar staat. 

We hopen er samen nog een prachtige tijd van te maken met herinneren voor het leven!

Liefs L.S.V. Cognatio Groningen

Bestuur Groningen 2023 - 2024

Keimpe Jonker Voorzitter
Mirthe De Boer Secretaris
Vera Aardse Feesten & Activiteiten
Oscar Steverink PR & Promotie
Oscar Veenstra Penningmeester
c40bc8ca-d5be-4561-aaa3-1e0fcf3ae9dd.JPG