Bestuur

L.S.V. Cognatio Bestuur

Het bestuur van L.S.V. Cognatio bestaat uit een overkoepelend Landelijk Bestuur met daaronder vijf Vestigingsbesturen. Samen dragen zij zorg voor de vereniging en organiseren ieder jaar vele leuke evenementen en activiteiten voor haar leden. 

Landelijk Bestuur
Het Landelijk Bestuur van L.S.V. Cognatio is verantwoordelijk voor de vereniging. Zij onderhouden de vereniging en partners, sturen de Vestigingsbesturen aan, hebben nauw contact met Tio en organiseren ieder jaar ook meerdere grote landelijke evenementen, zoals de introductiedagen in de Ardennen, strandfeest in Beachclub Bloomingdale, thematisch gala, wintersportreis en een eindfeest. Daarnaast draagt het Landelijk Bestuur ook zorg voor de Vestigingsbesturen en de activiteiten die zij organiseren in hun eigen stad.  

Vestigingsbesturen
Naast het overkoepelende Landelijke Bestuur heeft iedere Tio-vestiging ook een eigen bestuur, wat de onderlinge relatie tussen het bestuur en haar leden erg persoonlijk en gemoedelijk maakt. Er zijn in totaal vijf Vestigingsbesturen gevestigd in de steden: Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam en Hengelo. Om de week organiseren de Vestigingsbesturen leuke feesten en activiteiten in hun eigen stad. Van een kroegentocht tot karten of een flitsende neon party! De Vestigingsbesturen halen alles uit de kast om de leukste feesten en activiteiten te organiseren voor haar leden.