Cognatio Eindhoven

L.S.V. Cognatio Eindhoven

Zijn jullie klaar voor een vleugje gekkigheid en gezelligheid naast je studie? Wij van Cognatio Eindhoven helpen je hier graag mee op weg!

Locatie Eindhoven is één van de kleinste vestigingen van TIO, waardoor iedereen elkaar kent en graag met elkaar op pad gaat. Hier hebben wij dan ook de perfecte uitvalsbasis voor, namelijk: Stratumseind. Mocht je hier nog niet van gehoord hebben; Stratumseind is de langste uitgaansstraat van heel Nederland. Dit maakt hét perfecte speelveld voor een gezellig hapje eten, een goede karaoke-battle of natuurlijk de ultieme kroegentocht. Om het echt af te maken ligt dit ook nog eens precies tegenover de school!

Het bestuur van Eindhoven organiseert ongeveer om de twee weken (als de agenda dat toelaat) een activiteit of borrel. Dit kan verschillen van karten tot ledendiner, of van een cocktailworkshop tot een prison escape. Eindhoven staat bekend als de gekste, dus leuke themafeestjes zullen ook niet ontbreken.

Een aantal keer per jaar zijn er naast de vestigingsactiviteiten, ook landelijke evenementen. Zo organiseert het landelijke bestuur bijvoorbeeld een jaarfeest in Amsterdam, een gala en een wintersport. Hopelijk zien we jou snel om Eindhoven mee te vertegenwoordigen!

We hopen er samen een onvergetelijke tijd van te maken met een oneindig aantal goede herinneringen en natuurlijk vrienden voor het leven!

Bestuur Eindhoven 2021-2022

Guus Wensing Voorzitter
Storm Walraven Secretaris
Luc Hover Functionaris Feesten & Activiteiten
Bas van der Velden Functionaris Feesten & Activiteiten
Jacky Huijben Functionaris PR & Promotie
Ties Dekker Penningmeester
E24C64A7-6E4E-41D9-BED8-DBC32C5C1221.jpeg
Bestuur Eindhoven 2021-2022