Nieuws

Handen uit de mouwen voor Oma's soep!

Handen uit de mouwen voor Oma's soep!

Lieve leden en niet-leden, 

Wil jij je graag in deze gekke periode inzetten voor het goede doel? Dat kan! Cognatio heeft een super leuke nieuwe samenwerking met oma’s soep! 

‼️Wat houdt het in? 
Doordat alles voor onze ouderen op dit moment in de soep loopt, brengt Oma’s Soep gratis soepjes rond bij ouderen in Amsterdam. Hierbij delen vrijwilligers pakketjes uit vol met heerlijke soepen, een motiverend kaartje en een verrassing aan huis bij ouderen in de omgeving. Ook wordt er een praatje gemaakt aan de deur. Op deze manier steken onze vrijwilligers ouderen een hart onder de riem, maar wij kunnen dit niet alleen! Vind jij het leuk om ons te ondersteunen en zo je steentje bij te dragen in deze bizarre tijden? Meld je dan aan (kan ook in tweetallen) via de link hieronder en we verwelkomen je graag binnenkort! De soep aan huis dagen worden 1 keer per week (vrijdag) georganiseerd, waarbij je ongeveer 2 uur bezig zal zijn. 

Waar? 
Amsterdam! 

Hoe geef je je op? 
Door hier te klikken is het mogelijk om je in te schrijven! Wil jij je graag samen met iemand anders inzetten voor het goede doel? Ook dat is mogelijk! Geef je beschikbaarheid door en wie weet maak jij volgende week al ouderen gelukkig! Samen kunnen wij het verschil maken!

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen